miercuri, 26 octombrie 2011

26 octombrie


Fiindcă e sărbătoare, am să redau aici o reţetă pe care am auzit-o de la un om de excepţie care, din păcate, nu mai e printre noi, Radu Anton Roman, povestind într-o emisiune tv despre "Darurile toamnei", care se face exact de ziua asta. Se umplu: ardei, dovlecei, vinete, roşii, ciuperci, cartofi ţi frunze de varză cu aceeaşi compoziţie folosită la sarmale sau ardei umpluţi. Din miezul dovleceilor, vinetelor , cartofilor scobiţi şi mai multe roşii se face un sos. Desigur, fiecare legumă umplută se fierbe separat. În farfurie se pun fiecare din cele şapte legume şi deasupra sosul, iar cine doreşte, poate adăuga smîntînă.
Îţi ia foarte mult timp toată distracţia, dar ca s-o faci odată în an, merită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu