miercuri, 26 octombrie 2011

23 octombrie


Aştept cu nerăbdare să văd ce se va întîmpla pe 25. Dincolo de vorbe frumoase şi poate convingătoare pentru unii, eu nu văd decît jocuri duplicitare. Din toate părţile! Din păcate, pe nimeni nu interesează ţara asta. Şi de ce să-i intereseze, cînd nici oamenilor nu le pasă de soarta lor, ci mai degrabă se preocupă de fleacuri. În orice caz, în momentul de faţă nu mai cred în nimeni că ceva bun ni se poate întîmpla. Dacă domnii din opoziţie vor continua tot aşa, pot să-şi ia adio de la alegeri. Nu sînt pe măsura manevrelor absolut diabolice ale celor de la putere şi singurul lucru care i-ar putea salva ar fi greşelile pe care ceilalţi le vor face. De fapt, au început să facă greşeli, doar că nimeni nu le speculează. Mare atenţie, ceea ce ei consideră greşeli, multă lume nu le vede astfel. Şi mai încet cu ploconeala asta permanentă în faţa Europei, că oamenilor a început să le cam fie greaţă. Or fi fost cei mai mulţi încîntaţi altădată de perspectiva Uniunii Europenei, dar acum la fel de mulţi i-ar da dracului şi ar vrea să se întoarcă la statutul anterior, dar cu economia pe care o aveam atunci şi am distrus-o. Aşa că, dacă opoziţia nu vine cu propuneri concrete, nu încheie un fel de pact cu alegătorii, iar asta din poartă în poartă, să le explice ce va face pentru un mai bine, chiar dacă într-o anume perioadă de timp, dacă nu le va spune adevărul, mă tem că va avea o mare surpriză.
P.S. Deocamdată au început şi cei din opoziţie să se certe pentru ambiţii deşarte. Ore membri lor nu-şi dau seama că, dacă nu lasă în acest moment orgoliile mărunte ca să se concentreze asupra unui singur scop, cîştigarea viitoarelor aleger, ar putea să nu mai existe deloc ?!
Trist exemplu cel al domnului doctor de la Iaşi. Un medic mai mult ca oricine ar trebui să se gîndească la alţii, nu la propriile ambiţii, mai ales că are ocazia să constate în orice clipă că în faţa morţii orice altceva e deşertăciune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu