marți, 5 iunie 2012

5 iunie


O parte dintre televiziunile străine şi-au adaptat programele pentru vară: filme, seriale, documentare, muzică.
Abia aştept să dispară şi de la noi fîţele şi scandalurile, deşi nu cred.
Sper de asemenea ca măcar pe Antena 3 să văd documentare despre lumea asta şi despre locuri de la noi, deşi...
Îmi pare rău pentru domnul Badea, dar criticaţii de la TVR Info chiar au la sfîrşit de săptămînă documentare interesante.
A mai apărut un canal care se umeşte ACASĂ GOLD şi am crezut că ăştia chiar vor să dea telenovele de succes mai vechi. Pe naiba, fac exact ce fac în programul obişnuit, reiau unele prograne de anul trecut sau de acum doi ani. Nici vorbă de cîteva telenovele celebre cum a fost „Inimă sălbatică”, „Usurpadora”, „Cafea cu parfum de femeie”, prima, cea care a stîrnit atîtea pasiuni, nu variantele ce au urmat, ori cîteva seriale argentiniene cu actori cunoscuţi, nu doar Gabriel Corrado, ci şi alţi cîţiva ca Araceli Gonzales sau Andreea del Bocca.. Aşa cum se prezintă aczm nu e decît un canal obişnuit şi adesea plictisitor. Păcat!
Mi se pare inadmisibil ca din atîtea canale de sport, nici unul să nu se preocupe mai serios de soarta sportului românesc. Nu am auzit dezbateri serioase, nici discuţii cu oamenii obişnuiţi să vadă ce cred ei despre ce se petrece cu sportul în general, nu doar cu fotbalul. Doar discuţii banale ori cunoscutele clişee!
Pe Mezzo se transmit tot mai des spectacole proaste sau se repetă pînă la greaţă concerte şi opere pe care le-au mai dat de zeci de ori.
P.S. Poate cei care spun că se ocupă de lumea mondenă chiar vor încerca s-o facă pe bune şi nu vom mai avea ocazia din toamnă să vedem promovate tot nişte fete cu fund şi ţîţe şi un cap gol-gol, ori indivizi care nu au nimic de spus decît că au maşină scumpă.
Sper de asemenea să nu mai vedem tot felul de bălăcăreli la ora cinci după amiază, oricîtă audienţă ar avea atfel de emisiuni. Faţă de aşa ceva ar trebui să se preocupe CNA, instituţie care, după mine, ar trebui desfiinţată pentru că nu se justifică, aşa cum funcţionează în prezent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu