marți, 6 martie 2012

6 martie


Nu voi vorbi despre emisiunile tv, ci despre anumiţi ziarişti. Mai precis despre cei care se chinuie din răsputeri să rupă USL şi în special să-l discrediteze pe Victor Ponta.
Nu-mi place domnul Ponta, dar nici nu pot să nu observ că i se răstălmăcesc toate acţiunile şi afirmaţiile, doar doar se rupe alianţa. Culmea e că unii sînt fie „independenţi”, de exemplu Bogdan Chiriac, fie ai domnului Voiculesc, în special omul cu laptop-ul, despre care sînt tot mai convinsă că e altceva decît pare şi sper să se desconspire odată, aşa ca să-l dea domnul Voiculescu afară, să nu mai poată otrăvi suflete.
Şi tot acum văzîndu-i, mi-am amintit „Lista lui Severin”, celebră prin faptul că dădea o mulţime de nume de agenţi acoperiţi, din politică şi din presă, din păcate bagatelizată exact ce cei pe care îi numea şi dată uitării chiar şi de ceu ce îşi zic patrioţi. Dacă s-ar uita cineva acum pe lista aceea, ar avea surpriza să constate că, în bună parte, Adrian Severin, atît de hulit atunci ca şi azi, a avut dreptate. Poatre că are şi acum, numai că noi, sclavi ai mirajului UE nu vrem să vedem. Şi, în afară că scade credibilitatea presei, în vreme ce ne convingem tot mai mult că o bună parte dintre ziarişti chiar sînt agenţi străini, atitudinea supusă a celor ce nu sînt înregimentaţi nu face bine nimănui. Nici azi, cum nu a făcut nici altădată. Din păcate teama, interesele ori numai snobismul nu ne lasă să vedem dincolo de aparenţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu