sâmbătă, 24 martie 2012

19 martie

Sînt tot mai convinsă că nimic nu stă în voinţa noastră. Nici nu cred că a stat nicăieri, dar ceea ce se petrece azi pe planetă nu cred că s-a întîmplat de milenii bune. Poate de atunci de cînd a dispărut Atlantida, care nu mai cred că a fost doar o poveste. Nu ştiu dacă a fost vorba de o civilizaţie venită de nicăieri din adîncurile Cosmosului, ori doar de una care a fost posibilă la noi, iar istoricii şi arheologii ştiu prea puţin, o societate care, ca şi cea de azi, s-a dezvoltat tehnic şi a uitat de oameni, iar apoi a venit preţul trufiei.
La fel ca azi. Dorinţa de putere şi de bani a „scufundat” Atlantida. Pe ici pe colo au mai scăpat unii care au încercat să transmită ţtiinţa celorlalţi oameni, la fel cum s-ar întîmpla şi azi dacă deţinătorii tehnicii de vîrf ar păţi ceva. Dar nimeni nu învaţă nimic din trecut. Nici măcar în fatidicul an 2012.
Iar dacă anumite lucruri au fost decise deja din anumite centre de comandă, mă întreb la ce bun toate zbaterile noastre sau ce ar trebui să se întîmple în acest an ca ei, puternicii lumii, fără sentimente şi credinţă, să fie învinşti ? Dar nu e depă cum vrem noi, ci după cum hotărăşte o forţă superioară nouă, tuturor pămîntenilor, indiferent cum s-ar numi ea!
P.S. Dacă domnii de la televiziuni o vor ţine de fiecare dată două zile cu ce mai zice Băsescu, precis voi vota USL-ul numai să terminăm odată. Să se uite şi ei pe audienţe cum scad cînd dau ce a mai zis dînsul. Nu mai interesează pe nimeni care mai are bun simţ, dar nu toţi „ziariştii” înţeleg asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu