marți, 27 martie 2012

27 martie


Aceleaşi filme repetate de nu ştiu cîte ori, aleleaşi seriale proaste, nu am mai văzut ceva drăgut de aproape un an, aceleaşi emisiuni fără miez!
 Domnul Badea zice că poţi schimba canalul. Mă îndoiesc că la emisiuni de după amiază, atenţie!, pe orar de 17 – 19, la care se uită şi copii, iar părinţii sînt interesaţi de bîrfe şi certuri, chiar dacă cu bip!, copii au ce învăţa. Iar ei nu pot, chiar dacă ar vrea să schimbe canalul. Şi nu e doar treaba părinţilor cum se formează, ci şi a societăţii, adica şi a radioului şi televiziunii, deci ar trebui să fim mai atenţi ce dăm pe posturi şi, mai ales, cum dăm anumite lucruri, dacă vrem să avem şi altceva decît audienţă. Dacă nu, să nu ne plîngem că avem o societate care nu reacţionează şi a cărei reacţie îi enervează adesea pe domnii Gîdea sau Badea.
Unii nici cu toate vulgarităţile din lume nu fac audienţă. Cum e individul ăla de la B1, care face eforturi penibile să-l imite pe domnul Badea, deşi îl critică, mai bine zis îl înjură tot timpul. Sînt curioasă cît mai e ţinut pe post.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu