luni, 12 martie 2012

12 martie


Nu voi vorbi despre politica internă, voi face doar cîteva scurte observaţii:
1. Ursuleţul Panda e tot mai penibil. În ciuda ifoselor şi aroganţei, nu reuşeşte să-şi depăşească deloc condiţia de lacheu. Pentru că cea de mare intelectual cred că e mai degrabă o poveste a creatorilor de imagine, care a prins însă şi la oameni aparent serioşi.
2.  Asta nu e nimic pe lîngă caraghioşii din partidul de guvernămînt. Ăia chiar nu au nici inteligenţă nici bun simţ şi cred că vor sfîrşi prin a-i exaspera pe oameni şi bun e Dumnezeu dacă nu îi vor lua cu „huo!”, cît de curînd.
3.  Din păcate nici opoziţia nu are suficientă forţă, deşi acţionează mai coerent decît pînă în urmă cu două luni. Ceea ce nu înţeleg ei e că după ce la putere e plin de caricaturi, e nevoie măcar la ei de bărbaţi adevăraţi. Şi degeaba rîd de Mazăre, omul are destule idei bune, chiar dacă multe doar de imagine.
Din păcate nimeni nu poate sau nu vrea să vină cu o listă de specialişti, ori măcar de oameni adevăraţi, oameni care să nu fie capabili de trădare pentru o poziţie personală, oricare ar fi ea. Au fost cîţiva, numai că opoziţia s-a cam dezis de ei. Păcat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu