luni, 6 februarie 2012

Sîmbătă, 4 februarie


Am văzut oribilul clip făcut de „experta” în turism pentru Mărgău, localitate de undeva de pe planetă. Mi s-a părut un mic film de groază de o vulgaritate incredibilă. N-o pune nimeni la plată pe individa aia care distruge sistematic turismul românesc ?
Dacă ar avea minte de doi lei şi-ar promova propriul judeţ, i-am mai explicat odată ce se găseşte pe acolo, ori ar putea face reclamă la cîteva locuri incredibile, Tismana nu departe de acolo Tîrgu Jiu (o fi auzit ea de Brâncuşi ?) poate minunea din salina de la Turda ori zona Şimleul Silvaniei şi mănăstirea Big, de exemplu!
Mănăstirile din Bucovina sînt cunoscute de zeci de ani, Maramureşul şi-a făcut reclamă singur, iar zona Orşova – Moldova Nouă a promovat-o o doamnă parlamentar european din Germania, care tot venea pe aici cu o ceată de motociclişti, cît despre Delta Dunării, ce să mai vorbim!
Nu-i recomand să încerce nici cu zona Cozia pînă la Curtea de Argeş, pentru că, avînd în vedere priceperea de care a dat dovadă pînă acum în promovare, insa ar putea fie să sperie umbra lui Mircea, fie să-l determine pe meşterul Manole să se arunce de pe acoperişul mănăstirii de oroare, cînd vor vedea clipurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu