luni, 6 februarie 2012

Luni, 6 februarie


Se pare că opoziţia începe să acţioneze cu cap. Era într-adevăr ineficient să demisioneze toţi din Parlament, cel puţin nu faci asta cînd la putere e PDL plus adunătura de dezertori. Par a se fi trezit şi minorităţile. Să le dea domnul gînd bun!
În acest context gestul unei persoane, pe numele său Adriana Săftoiu, mă face să mă gîndesc că Mircea Badea avea dreptat. Se pare că, la fel ca Lavinia Şandru şi domnul acela de la noul PNŢCD, a rămas şi ea cu nostalgia vremii petrecute cu dargul ei Băse. Să fie sănătoasă, n-o regretă nimeni, n-ar avea de ce. Sper ca asta să-l trezească pe domnul Antonescu şi să fie pe viitor mai atent pe cine propune prin colegii.
Sper sincer ca opoziţia să nu se culce pe laurii firavi ai ultimelor victorii. Au mult de luptat şi în parlament şi în colegii. Şi, dacă tot sînt în grevă, e un excelent moment să discute toţi, senatori şi deputaţi, cu oamenii din colegii şi să le dea nişte mesaje concrete, adica să le explice ce vor face pentru ei şi să-i întrebe ce anume ar dori ei să schimbe. Să-şi ia notiţe şi să-i lămurească în ce fel s-ar putea realiza cererile lor. Să nu-i mintă nici referitor la datoria ţării şi să le explice că trebuie să aibă răbdare, că situaţia nu se poate modifica peste noapte, dar că din primele zile oamenii vor vedea că încep schimbările. Şi, desigur, să se şi ţină de cuvînt. Pentru că altfel...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu