duminică, 13 mai 2012

14 mai


AP E L

Dacă în ţara asta există încă persoane responsabile, aşa cum par să fi fost în iarnă, atunci le rog să facă tot posibilul să-i convingă pe toţi oamenii de valoare neînregimentaţi politic din localitatea sau judeţul lor să candideze în postura de independenţi la alegerile parlamentare din toamnă. E absolut esenţia pentru salvarea noastră ca naţie şi ar fi important pentru a scoate oamenii la vot.
Dacă Victor Ponta vine cu votul acela uninominal pur, cum zic ei, în care învingătorul ia tot şi cei mai mulţi ne-am putea trezi că nu sîntem reprezentaţi de nimeni, atunci chiar avem nevoie ca măcar din fiecare judeţ să fie 1-2 oameni care să candideze şi să iasă la alegeri din postura de independenţi. Mai mult, ei ar putea înclina balanţa, negociind fiecare vot în funcţie de necesităţile reale ale ţării, nu ale unor grupuri de interese. Nu cred că în judeţe să nu existe măcar doi oameni corecţi, buni profesionişti, buni români, care să poată fi aleşi.
Aşa că fac apel la toţi nemulţumiţii, la toţi dezamăgiţii şi la toţi cei care ar putea să ajute ţara. Toţi cei care nu se regăsesc în partidele politice ar putea să se adune pe internet şi să-şi aleagă o personalitate din judeţ pe care să o sprijine pentru alegerile din toamnă. Şi să convingă o astfel de persoană să-şi asume răspunderea. Pentru că eu cred că mulţi oameni de valoare nu au caandidat fie pentru că nu voiau să se amestece prin partide, fie că au fost daţi la o parte de partide în favoarea unor interese, fie că nu au putut aprecia ce siprijin au.
Azi ar trebui făcuţi să înţeleagă că e foarte mare nevoie de ei!
Criteriile de alegere ar putea fi: profesionalism dovedit, onestitate, voinţă de a reuşi, capacitate de comunicare şi măcar o limbă străină vorbită cît de cît bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu