miercuri, 9 mai 2012

10 mai


După ce au mai trecut zilele e bine să privim atent ca să ştim ce ne aşteaptă după alegerile din noiembrie, dacă ăştia au mai mult de 51%. Atîta pot avea, că altfel de trezim cu guvern D.Diaconescu-direct! Şi ar fi şi mai rău. Şi probabil nu vor avea mai mult dacă Victor Ponta, în infatuarea lui, dă drumul la votul acela în care învingătorul ia tot. Atunci adio parg electoral, aşa că există şanse să intre şi oameni de valoare, dacă au curaj şi patriotism să candideze.
Pentru noi ar fi mai bine, dar asta numai dacă nu ne aruncăm pe orice canditat USL, doar pentru că mituiesc acum populaţia. Atenţie, decontul va fi în 2013! Asta dacă nu vine sfîrşitul lumii şi ne luăm de grijă!
Deci, guvernul din toamnă va da tot ce mai avem, va privatiza şi energia şi sarea şi poşta şi tot ce vor americanii şi doamna de la Berlin. Vor spune că nu au încotro, că aşa erau contractele, că greaua moştenire..., textele ştiute!
O altă consecinţă va fi aducerea euro la valoarea lui reală, deci unde la 4,5 şi cu asta toate consecinţele, care vor anula majorările de acum. La agricultură va reveni tata Sîrbu şi va culege roadele a ceea ce va face domnul Daniel Constantin, dacă  va face ceva, dar nu cred că vom fi capabili sau lăsaţi să ne dezvoltăm agricultura.
În plus, domnul Frunzăverde îşi va desăvîrşi opera de PDL-izare a PLN sau va rupe partidul chiar sub nasul lui Crin Antonescu şi împreună cu PSD şi alţii vor conduce ei ţara aşa cum vor cei care îl conduc pe domnul Frunzăverde. Adevărul e că domnul Antonescu o merită cu vîrf şi îndesat, pentru că îi place să se înconjoare de mediocrităţi ori de inşi care îl ling. Ce era dacă renunţa la externe şi o propunea la justiţie pe Renate Weber ? A, nu o suportă?! Nu e ea de vină că nu poate risca iar cu Norica Nicolai (care mie mi-e simpatică, de altfel!), dar să reduci totul la ce-ţi place ţie şi în cazul că nu reuşeşti, să preferi să te faci de rîs....
În sfîrşit, dacă nu deschidem ochii ne aşteaptă zile grele! De aceea mă simt datoare să lansez un apel. Dar abia luni.
P.S. Din tot ghiveciul ăsta lipseşte Cosmin Guşă. Surprize mai pot exista, iar dacă V. Ponta nu ia aminte, ar putea păţi ca predecesorii săi, care l-au acceptat pe respectivul ins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu