marți, 13 decembrie 2011

Marţi 13 decembrie

Se tot laudă unii cu audienţa şi realizările. Mă întreb dacă îşi dau seama care e realitate ? Oamenii sînt tot mai plictisiţi de emisuni, chiar dacă nu sînt politice. Filmele se repetă, divertismentul nu are haz, concursurile nu sînt nici ele ce trebuie..
Dacă nu se reinventează, televiziunile vor deveni curînd nerentabile. Exceplie posturile care ransmit muzică, indiferent că e bună sau proastă.
Nu mă mir că la capitolul analiză politică majoritatea celor ce bîntuie pe la televiziuni nu fac decît să repete platitudini. Însă mă aşteptam de la domnul Ciutacu la mai mult spirit de observaţie. Chiar nu a înţeles de ce a pierdut domnul Geoană alegerile ? Chiar nu face nici acum o legătură cu ce s-a întîmplat săptămînile, ba nu, în ultimele luni ? Atunci să se uite şi pe la alte emisiuni, nu doar în propria curte şi să facă legături între declaraţii şi personaje, chiar dacă unii, cică, nu mai fac politică! Oare ?...
Ce dracu, domnilor, nu sînteţi capabili să faceci nişte conexiuni şi să legaţi lucrurile întorcîndu-vă cîţiva ani înapoi ?! Şi vreţi să fiţi formatori de opinie! Nu-l mai criticaţi pe Dan Diaconescu, dacă nu puteţi produce mai mult! Ăla măcar ştie că vrea să facă bani.
P.S. La cultural s-a transmis iarăşi „Cosi fan tute”. Nu mai pot!!! Şi acelaşi spectacol de Othelo a nu ştiu cîta oară, deşi există cel puţin trei mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu