luni, 12 decembrie 2011

Luni 12 decembrie

Aproape că nu mai vreau să vorbesc despre politică. Totul pare o piesă proastă. La noi şi pe planetă ! Poate că 2012, în loc să însemne sfîrşitul lumii, va însemna sfîrşitul acestei mizerii. Despre alţii nu vorbesc, fiecare se va căi la un moment dat de alegerile făcute. E treaba lor şi, la fel ca noi, nu vor învăţa probabil dinimic din cele petrecute.
În ceea ce ne priveşte, am încetat să sper că potiticienii de azi, indiferent de ce parte s-ar afla sînt capabili şi de lucruri bune. Nici oamenii nu sînt capabili să reacţioneze, aşa că Dumnezeu cu mila! Pînă la urmă fiecare are exact ce merită, păcat însă de ţara asta şi de ceea ce a mai rămas din ea, nu doar bogăţii, ci şi frumuseţe sau cultură, lucruri ce nu mai interesează aproape pe nimeni. Ce fac oare unii cu banii, dacă nu se pot bucura de nimic ?
P.S. Nu am vorbit prea mult despre incidentele de la PSD. Nu voi vorbi nici azi despre dl. Geoană. Mă întreb însă cum nu văd domnii comentatori că nici domnii Antonescu şi Ponta nu sînt mai breji ? Primul a măturat cam tot ce era cît de cît vizibil prin PNL şi l-a marginalizat incalificabil inclusiv pe domnul Tăriceanu, care chiar i-a ţinut piept personajului de la Cotroceni. Acum în jurul domniei sale e un imens gol. Pardon, colcăie de oprotunişti, dintre care unii au fost în tabăra cealaltă, nu ştiu dacă de partea „Dreptăţii” ori a „Adevărului”. Mă tot întreb ce se mai aude cu Benoni Ardelean, vă mai amintiţi, cel ce era mai bun decît domnii Cioroianu şi Dăianu şi cît pe aci şi decît Renate Weber ?
În ceea ce îl priveşte pe Victor Ponta, e la fel de dictator ca cel pe care doreşte să-l înlăture. Şi, din păcate, invidios pe oricine poate mai mult decît el. Cu ajutorul lui tata Sîrbu a reuşit să-şi mai aline frustrările, dar eu mă gîndesc nu fără strîngere de inimă la momentul în care va ajunge prim ministru. Omul nu se pricepe nici la economie, nici la cultură, că agricultura a rezolvat-o socrul în celelalte mandate. În schimb ne spune că nu vom mai vedea picior de fost scecurist prin administraţie. Serios ? A uitat oare că propria lui nevastă e nepoată de fost mare şef al securităţii răposatului ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu