luni, 11 iulie 2011

11 iulie


M-am convins că nu avem o adevărată opoziţie. Mai bine zis că opoziţia nu are clasă. Ar fi perfect dacă domnul Antonescu ar lua ceva lecţii de la domnii Cîmpeanu şi Quintus, pîna mai are de la cine! Dar n-o va face, din motive de aroganţă, aşa că nu ştiu pe cine convinge. E clar că şi el şi domnul Ponta caută să-şi atragă doar electoratul portocaliu, fără să se gîndească un moment că noi, ceilalţi, am putea fi dezamăgiţi de felul în care fac plitică. Mă rog, mai vedem! Repet ideea că noi nu avem bărbaţi politici adevăraţi. Indiferent cît a fost de criticat, Adrian Năstase pare singurul. Domnul Roman ar fi putut fi şi el, a fost pînă în 92, după care nu ştiu ce s-a întîmplat.
P.S.
Nişte domni pretindeau zilele trecute că Traian Băsescu nu ar fi abdicat, aşa cum a făcut fostul rege. La asta nu se poate da decît o replică : Hă, Hă, Hă!!!!
Însă respectivul personaj chiar ar putea avea succes cu atacul la rege, dacă televiziunile vor mai bate multă vreme pe subiect. Nu de alta, dar oamenii au şi aşa alte probleme şi prea multă discuţie despre un subiect care nu le schimbă viaţa ar putea să-i irite. Efectul ar pute fi acelaşi cu reluarea pînă dincolo de saturaţie a fazei cu palma dată copilului, din campania electorală, cînd reacţia multora a fost contrară aşteptărilor. Acum la fel, dacă erau măcar indiferenţi înainte, fostul rege ar putea să le devină antipatic.
Aşa că nu pot să nu mă întreb, directorii unor televiziuni chiar nu îşi dau seama, ori au o poziţie de susţinere mascată a personajului de la Cotroceni ?  Iar dacă nu îşi dau seama există două posibilităţi: ori îşi iau alături un expert în comunicare, ori îşi dau demisia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu