luni, 31 august 2015

31 august

Să vorbim despre imigranţi. Cu realism nu patetic!
Îmi pare şi mie rău cînd îi văd umblînd de colo-colo, sau murind pe drum, dar întrebările, dure, sînt altele şi acelea ar fi :
1. Cine vrea neapărat ca o masă imensă de persoane să invadeze Europa şi să slăbească economiile cele mai dezvoltate ? Pentru că asta mi se pare evident. Cineva îi trimite spre Europa bogată, dîndu-le bani ca să ajungă acolo. Nici nu ar fi convinşi să plece decît în acele ţări unde speră la ajutor social. După cum se poate vedea aceste persoane nu doresc să muncească, ci să fie susţinute cu ajutoare de Europa. De muncit să o facă alţii pentru ei! Se întîmplă deja în mai multe state europene!
2. Cine întreţine războiul în zonele Orientului Apropiat şi Africii ? Cine înarmează Isis ?
Nu ar fi mai uşor să declanşezi un atac contra acestor indivizi, decît să stai să te uiţi cum fac ravagii în atîtea zone ? Cîştigă cineva din asta ? Şi dacă da, cine şi mai ales cît ?
3. De ce nu se duc aceste persoane în state vecine, unde nu e război: în Arabia Saudită, Dubai, Quatar etc. ? Sau acolo trebuie să lucreze ? În plus, acolo e petrol şi cineva... Ar fi mai normal să meargă acolo, pentru că vorbesc aceeaşi limbă şi sînt de aceeaşi religie.
4. Pe noi cine ne apără ? Cine îşi asumă responsabilitatea dacă vom păţi ca în Kosovo ? Pentru că acum vin cîţiva, apoi îi aduc pe alţii (reîntregirea familiilor!), apoi fac cît mai mulţi copii, schimbă echilibrul şi vor stat islamic în inima Europei! Şi credinţa noastră creştină ?::: Pentru că acolo, de toleranţă nu pomeneşte nimeni. Oare, dacă tot vrem să fim umani nu ar trebui să ne preocupăm mai întîi de creştinii din acea zone pentru că sînt în cel mai mare pericol ?
Noi nu, ne lăsăm impresionaţi de aparenţe şi nu gîndim în viitor! Nici nu ne gîndim cam cîţi terorişti dispuşi să se arunge în aer în oraşele Europei trec cu aceste grupuri cărora noi le plîngem de milă. Timpul o va demonstra şi tare mi-e că destul de curînd. Doar dacă Naţiunile Unite nu vor adopta urgent măsuri care să rezolve situaţia de conflict din ţările respective, iar Europa să fie mai strictă cu migraţia strict economică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu