luni, 26 octombrie 2015

26 octombrie

Zi de sărbătoare religioasă. Mă gîndesc la Salonic, unde se află moaştele Sfîntului Dumitru şi implicit la greci şi la demnitatea lor.
Un gest de demnitate a făcut şi domnul Ponta, deşi i se întîmplă rar. Şi tocmai acum se întîmplă să-şi dea domnul preşedinte în petec, acţionînd fix ca fostul, adica fix ca un dictator. De altfel indivizii care s-au repezit să-l voteze vor regreta tot mai mult. Din păcate, doar vor regreta!
Cît despre PDL (din PNL nu mai au nimic), aceştia devin cu fiecare zi tot mai penibili. Iarăşi mă întorc la domnul Ponta, care a nimerit perfect referindu-se la doamna co-preşedintă ca la "Miţa Baston", personaj care i se potriveşte perfect.
În rest, ne rămîne doar consolarea că şi cei din Uniune sînt la fel de îngrămădiţi şi nu au habar cum să rezolve problema refugiaţilor. Simplu: anunţă că îi acceptă pînă se termină confruntarea şi se stabilesc nişte aleşi care să garanteze echilibru şi stabilitate, după care se vor întoarce acasă, deoarece nu se acordă cetăţenie sau rezidenţă mai mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu