luni, 2 aprilie 2012

3 aprilie


Penibili majoritatea celor ce îşi zic pompos „oameni de presă”. Apucă un subiect minor şi ţin de el „precum gaia maţu” şi nu realizează că plictisesc oamenii  S-o ţină tot aşa, dar să nu se mire de rezultatele din audienţe.
Însă pe lîngă ziariştii penibili, cei greţoşi sînt mult mai rău. Aici bate recordul unul Cristoiu, a cărui vină, care o fi ea, trebuie să fie foarte mare, din moment ce se compromite într-un asemenea hal. Ceilalţi sînt fie lingăi, fie nulităţi, fie ofiţeri acoperiţi (ăia de pe lista lui Severin), aşa că nu mă mir prea mult. În ce-l priveşte, insul cu laptopul a primit ordin de la şefii lui americani s-o lase mai moale cu atacurile la adresa celor de la Cotroceni şi să se uite şi la opoziţie. Ceea ce şi face!
P.S. Săptămînile trecute televiziunile au ţinut-o cu ce a zis Băsescu despre Ponta nepermis de mult, în loc să se preocupe de legile energiei pe care vor cei de la putere să le dea pe ultima sută şi mai ales de ceea ce a prezentat Oana Stancu despre jaful permanent al bugetului şi alte afaceri dubioase. Probabil că nu-i duce mintea, pentru că aşa l-au ajutat pe Băsescu la al doilea mandat, dînd pîna la exasperare faza cu palma, apoi au dat toată vina pe Geoană, cînd jumătate era a lor. Ori nu era vină şi, la fel ca acum, îi fac iarăşi jocurile, lui sau americanilor, cine poate spune ?!....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu