luni, 21 septembrie 2015

21 septembrie

Zi de echinocţiu şi de tot felul de evenimente.
Papa Francesco se află în Cuba. A vorbit unei mulţimi de 500.000 de persoane, mulţi tineri. Va merge în SUA şi va încerca să discute despre ridicarea embargoului. S-a întîlnit cu Raul Castro, dar şi cu alţi preşedinţi din America Latină veniţi la Havana. I-a făcut o vizită lui Fidel Castro la reşedinţa sa, cam 45 de minute şi i-a dus nişte cărţi. Superb! Poate pricep şi jurnaliştii noştri, majoritatea lachei ai americanilor, că lumea e altfel decît cred ei.
În Grecia, partidul actualului premier cîştigă iarăşi, dar nu ştim preţul pe care Grecia îl va plăti. Sper ca deminitatea grecilor să nu fie călcată în picioare de către mincinoasa de Merkel. Şi dacă încearcă, sper că grecii vor fi capabili să se apere, nu ca noi!
Tot de la Rai1 aflu că la Bruxelles nu se va discuta de cote obligatorii. Europa nu prea doreşte emigranţi. După cum se pare, se discută tot mai puţin de refugiaţi şi tot mai des de emigranţi economici. Şi cu tupeu, dacă nici nu au ajuns bine şi vor să ne impună reguli musulmane! Aici va terbui să avem toţi un cuvînt de spus. Cui nu-i convine cultura ţării în care ajunge, poate pleca înapoi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu