miercuri, 1 iulie 2015

1 iulie

Azi am trei de bravo!
1, Felicitări domnului Obama pentru restabilirea relaţiilor diplomatice cu Cuba. Dacă reuşeşte ridicarea embargoului şi să-i împiedice pe republicani să-l atace pe Putin peste capul nostru, chiar şi-a meritat Nobelul pentru pace!
2, Toată admiraţia pentru Grecia! Popor şi conducători. Sper să negocieze dur, în favoarea noastră a tuturor, mai ales a celor din Balcani. Precupeaţa de la Berlin trebuie să-şi vadă eşecul şi să mai coboare nasul.
3. Numai cuvinte de laudă pentru Mateo Renzi, pe care se pare că italienii nu sînt capabili să-l aprecieze suficient. E un excelent om politic şi un tip cu coloană vertebrală. Poate învaţă şi domnul Ponta ceva de la el, că tot a venit să-l susţină în campania electorală şi atunci a avut o prestaţie reuşită la Antena 3.
Cît despre politica noastră, mai bine nu vorbim! Noroc că au plecat dracului în vacanţă, ca să nu le vedem mutra măcar o vreme! Sper ca noul PDL şi păpuşa trasă de sfori care se crede preşedinte să scadă cît mai drastic în sondaje! Din păcate însă,  noi nu sîntem Grecia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu