vineri, 3 iulie 2015

3 iulie

1. Felicitări domnule Gâdea pentru că ne-aţi amintit de domnul Paler. Asta mă convinge că sînteţi un om de caracter. Din păcate nu aţi nimerit-o cu Alinuţa. Ştiam că e proastă, dar chiar felul în care ne-aţi arătat-o în toată splendoarea ei deşi a fost magistral, nu e de dorit. Ne-a lăsat un gust amar, poate şi pentru că am vrea altfel de oameni!
2. Pentru că veni vorba, 70% dintre români par să se fi trezit, dacă vor conducători ca cei din Grecia! Dar persistă întrebarea : ar ieşi în stradă pentru asta ? Dacă da, avem speranţe, dacă nu, Dumnezeu cu mila! În acest moment în care ne conduc oameni care reprezintă interese străine României, începînd cu Preşedinţia şi terminînd cu serviciile, te întrebi, cum, dacă ne dorim oameni ca în Grecia, partidul domnului Tăriceanu (unul dintre puţinii bărbaţi adevăraţi din politica noastră actuală) are doar 8% intenţie de vot ? Poate ne mai gîndim înainte de a vorbi!
3. Drăguţa de Europă îi lasă în continuare pe italieni să se sufoce cu valurile de emigranţi. Poate îi ajută cineva pînă nu e prea tîrziu! Oricît de multă răbdare are domnul Renzi, se pare că a ajuns la limita ei şi pe bună dreptate. Cică Europa unită! Pe dracu! Pe unii nu-i interesează decît bunăstarea lor. Şi sper că italienii, oricît ar fi de buni catolici, să iasă în stradă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu