joi, 9 octombrie 2014

9 octombrie

Campania electorală e un tot mai mare circ. La asta contribuie în primul rînd Suspendatul!. Apoi aşa-zisa justiţie, tot mai abuzivă şi mai penibilă. Ăştia chiar se cred Dumnezeu! Şi nu mă refer aici la cum încalcă legea din interese pur politice!  Ei calcă în picioare pe orice om, doar pentru că se simt zei. Nu contează nimic cînd e vorba de bani, relaţiile lor ori tot felul de acţiuni care-i fac să se simtă mari cînd abuzează de cei care nu se pot apăra. Şi cum lumea s-a cam săturat, curînd va fi vai de cei care fac abuzuri şi de cei care-i susţin. Ambasada SUA, se aude ?! Sau chiar vreţi să vă urască lumea la fel ca în America Latină, unde aţi patronat aceleaşi măgării ?!
Apariţia lui Dan Diaconescu în aşa-zisul birou al preşedintelui a fost o surpriză plăcută. Fără rolul pe care îl joacă de obicei domnul Diaconescu a demonstat că ar putea fi un om politic valabil dacă se lasă de teatrul ieftin pe care l-a făcut pînă acum. Însă pînă la preşedinţie e cale lungă.
În schimb pe domnul Meleşcanu, diplomat vechi şi o persoană educată şi inteligentă nu l-aş vota din două motive: 1) pentru că a acceptat un post oferit de la Cotroceni şi încă în spionaj, 2) dacă tot l-a acceptat şi a vrut să candideze, trebuia să-şi dea demisia măcar la sfîrşitul anului trecut. Asta ca să nu mai vorbim despre gafa de a relata abia acum ce ilegalităţi i-a cerut stăpînul. Putea s-o relateze atunci cînd i s-a cerut, odată cu depunerea demisiei şi poate alta ar fi fost acum situaţia. Aşa însă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu