sâmbătă, 11 octombrie 2014

11 octombrie

Cîteva zile frumoase, dar nu pot să cred într-o toamnă lungă. Una urîtă din punct de vedere politic, asta da! Nu trece una pînă ce afli de altă năzbîtie. Şi nimeni să ne apere de justiţie. Pentru că motivarea din cazul ICA e de psihiatru sau de Tîrgşor, pentru subminarea economiei, dacă mai e o astfel de pedeapsă. Pentru că tu, doamna nimeni care ai ajuns la curtea de apel doar ca să execuţi un ordin, să vrei să revezi toate privatizările numai să fie cum ai motivat ca să-l condamni pe Voiculescu e ori trădare de ţară ori demenţă. Doar că cei din parlament sînt în vacanţă şi nici nu observă asta.
Şi în tot acest timp nimeni n-o întreabă de sănătate pe Udrea, în ciuda tuturor dezvăluirilor. Că tipa e proastă bîtă, că nu stau hainele alea de sute de mii de euro nicicum pe ea că nu are stil, că are comportament de ţaţă şi e imaginea vie a expresiei "s-a urcat scroafa-n copac", treacă de la noi, dar cînd individa asta a făcut un dezastru cu banii de la ministerele prin care s-a perindat, plus ce nu poate justifica din averea personală, mi se pare prea mult. Aşa că sper s-o văd într-un tribunal cu judecători care au coloană vertebrală, nu ca ăştia de acum, ca învinuită, în loc Cotroceni unde se visează.
Mă bucur că au huiduit-o oamenii, sper să nici n-o voteze, să se ducă la dracu împreună cu admiratorul ei cu tot şi să mai vină cînd o chemăm noi.
Începînd de mîine mă ocup de candidaţii cu ceva şanse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu