duminică, 17 februarie 2013

18 februarie

Tot mai dezamăgitoare acţiunile guvernului. Nu numai că nu se face curat prin ministere, ci se reiau procedee pe care le credeam uitate. Ba mai mult sînt păstraţi, ori numai li se face pierdută urma, toţi cei care au făcut atîta rău în guvernele precedente.
Cel mai tare mă deranjează încercarea de a ne convinge cît de bună e privatizarea CFR marfă. Nu, nu e bună! E un tîrg la fel de umilitor ca şi altele. Are dreptate domnul Şerbănescu! Ar putea să facă ministrul ceva dacă ar exista interes, dar la transporturi, ca şi în alte părţi, s-a schimbat doar un om cu altul. Ori aţi auzit ca pe domnul Ponta şi pe ceilalţi să-i intereseze ce s-a mai întîmplat cu Nicolaiciuc cel care cumpăra o pernă cu un milion şi care a fost adus în ţară din ineres electoral şi pe banii noştri ? A fost adus, a fost eliberat şi gata! Nici presa nu mai pare interesată de subiect. Ţi se face greaţă!
De la învăţămînt a plecat doamna Andronescu şi iar e harababură. Dacă tot voia Ponta ministerul, de ce nu la numit pe domnul Athanasiu ? Măcar era un om cu experienţă şi ştia cu ce se mănîncă subiectul.
Am avut speranţe că odată întors domnul Nicolăescu şi cu ajutorul lui Raed Arafat se vor rezolva urgenţele din săsnătate. Nu vreau să cred şi aici primează interesele de partid şi domnul Arafat e folosit ca imagine. Vom vedea ce se întîmplă în zilele care vin.
În sfîrşit, după zile de greva foamei, a catadicsit şi domnul Vosganian să coboare din înaltele sfere şi să se ocupe de lucrurile care-i sînt în fişa postului, respectiv economia românească. Sper să treacă serios la treabă, nu ca pînă acum, cînd s-a mulţumit să-şi dea importanţă şi să se plîngă că a primit prea puţin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu