joi, 14 februarie 2013

13 februarie

Din păcate circul merge mai departe. De data asta ar trebui să reacţionăm şi noi, aşa numita societate civilă. Numai că aşa ceva nu prea există! Au avut unii grijă să o distrugă înainte chiar să înţeleagă cît de necesară e pentru a trăi civilizat. Mă simt tot mai mult ca în ţările Americii Latine. Ba chiar cred că sîntem un experiment nu doar al Europei de vest, ci şi a "prietenilor" americani, tot mai disperaţi să reintroducă sistemul din ţările Americii Latine, unde nu le mai merge prea bine, aici la noi în Europa de est. Şi, cel puţin la noi, se pare că le merge al dracului de bine!
În altă ordine de idei, se pare că reacţia liberalilor la ce ni se întîmplă e mai categorică decît a PSD-ului, deşi ar trebui să fie tocmai invers. Să fie pactul lui Ponta mai mult decît sîntem lăsaţi să credem ? Ar fi trist şi pe domnul Ponta ar putea să îl coste cam mult mai tîrziu. Timpul ne va spune care e adevărul.

P.S. Mă tot întreb ce dracu mai caută domnul Vosganian într-un minister pe care nu e capabil să-l conducă ? Va trebui să plătim oare ambiţia sa de a fi ministru cu ce a mai rămas din economia naţională ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu