vineri, 23 noiembrie 2012

23 nov.

M-am săturat de cozi şi de plînsul de milă al atîtora că nule ajung banii !
Poate că în parte e adevărat, mă refer la cei bolnavi, dar altfel e şi multă lipsă de minte şi de organizare.
Se tot repetă la televizor că ajutoarele UE se dau pînă în martie viitor şi că toţi cei aflaţi pe listă le vor primi. Atunci de ce să te înghesui de la patru dimineaţa ?
E adevărat, centrele ar putea fi mai bine organizate, să se dea de 2-3 ori pe săptămînă pe litere. De la A la C de exemplu, în funcţie de cîte persoane cu numele de familie cu o anume literă se află pe tabel şi tot aşa. Dacă s-ar şti că numai literele respective vor primi pachetele în acea zi şi că lucrurile se repetă şi în săptămînile următoare, nu cred că ar mai fi atîta aglomeraţie şi s-ar putea lucra mai repede şi mai bine.
În ceea ce priveşte ceea ce se dă ca ajutor e destul de mult şi te poţi organiza dacă ai spirit gospodăresc. De aceea m-am gîndit ca începînd de săptămîna viitoare să prezint un soi de manual de supravieţuire luînd ca sumă orientativă 500 de lei. Vă garantez că se poate.Nu zic că e grazav, dar dacă ştii să te organizezi poţi să faci şi altceva decît să vezi tot timpul viaţa în negru şi să te lamentezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu