duminică, 18 noiembrie 2012

19 nov.

Deşi nu prea urmăresc ce se petrece în campania electorală, nu pot să nu observ că, cel puţin domnul Antonescu e conştient că oamenii s-au săturat să-l asculte pe locatarul de la Cotroceni. Asta se şi petrece, cînd vorbeşte el, trecem pe alte posturi.
La fel cum mulţi dintre noi nu am mai fi dorit în UE, dacă ştiam ce urmează. Poate că nu trebuia să o spună domnul Ponta direct, dar sentimentul e tot mai prezent, iar cine nu o recunoaşte e fie prost, fie ipocrit!
Personal consider că nu ne trebuia uniunea, că mai bine am fi încercat să facem ceva în Balcani şi să tratăm cu vesticii de la egal la egal.
Cît priveşte alegerile, a naibii să fie dacă ştiu cu cine să votez! Chiar nu putem pune în colegiile alea oameni de valoare ? De ce peste tot, se pun doar oameni cu pile nu profesionişti ? Şi mai vrem să ne meargă bine!
În rest, ne-au pisat toţi cu regele Mihai. Foarte frumos că a fost omagiat! Nu am simţit însă că asta are ceva cu noi, ori cu România. În schimb revin la ceea ce mă obsedează, ce căuta domnul Mihai la Budapesta în vara lui 1989, atunci cînd se discuta despre Transilvania ca parte separată de România şi ce poziţie a luat ?
Deşi îl ador pe domnul Radu Cîmpeanu, nu pot fi de acord să taxeze doar intrarea lui Gigi Becali în PNL, nu şi exprimarea domnului academician la adresa lui, deloc demnă de un intelectual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu