duminică, 21 aprilie 2013

22 aprilie

Congresul PSD a fost bine organizat, în special mediatic, doar că a produs mai multe dezamăgiri.
În ciuda efortului domnului Ponta de a-i aduce pe toţi preşedinţii partidului, în ciuda primirii cu totul speciale de care s-a bucurat Adrian Năstase, au fost şi pilule amare.
Prima şi cea mai amară a fost revenirea şi mai ales realegerea lui Ioan Rus, după toată mizeria din vară. Şi încă nici nu ştim cît rău a făcut insul în perioada în care a fost ministru, dar vom afla!
A doua, cel puţin pentru mine, e ascensiunea nemeritată a unui individ mediocru şi avid de putere ca Liviu Dragnea, ceea ce nu ne va aduce nimic bun. Şi mă tem că, pe termen lung, nici domnului Ponta.
În rest, nimic la care să nu te aştepţi.
Mi-a plăcut rezerva cordială a lui Adrian Năstase şi faptul că şi-a păstrat acelaşi ascuţit şi fin simţ al umorului.
Dar la Adrian Năstase voi reveni.
P.S.
Cînd nu li se întîmplă nimic de la alţii, americanii inventează atentate. Pun pariu că ce s-a întîmplat la Boston e mîna celor de la CIA şi FBI, disperaţi că nu au motive să mai dea încă o lege de îngrădire a libertăţilor , nu doar ale populaţiei lor, ci şi a lumii. Încet încet ne apropiem de "1984"! Păcat de viaţa unor nevinovaţi, iar aici îi includ şi pe cei doi "terorişti", sacrificaţi doar pentru că sînt ceceni, deci suspecţi. Din păcate imbecilii de americani de rînd se lasă manipulaţi cum vor serviciile. Ştiam eu că-s proşti, dar nici chiar aşa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu