vineri, 12 aprilie 2013

13 aprilie

Deşi nu urmăresc emisiuni de senzaţie, am urmărit ceea ce i se întîmplă Gabrielei Cristea pentru că o simpatizez foarte mult. Rareori am văzut atîta bun simţ şi rezervă. O adevărată doamnă, ceea ce în lumea televiziunii e destul de rar.
Am rămas şocată atunci cînd nimeni nu şi-a dat seama că ea chiar a regretat moartea mamei sale, doar că a făcut-o decent şi departe de scandal. Au înţeles în acele zile fetele de la emisiunea pe care o conducea, dar se pare că nu au înţeles alţii. Faptul că nu vorbeşte despre ce s-a întîplat e spre cinstea ei.
Un proverb japonez spune că nu corpul, pe care-l avem cam toţi la fel, trebuie să nu-l arăţi, ci sufletul. Sufletul, pe care nu trebuie să-l pui pe tavă, aşa cum se obişnuieşte la noi.
Ceea ce a făcut tatăl ei acum cîtva timp a fost odios, dar nu cred că a rănit-o atît cît comportarea soţului.
Ea chiar a fost îndrăgostită de tipul ăla, deşi nu merita. Un egoist arogant, care şi-a început toate frazele cu eu sau mie, ceea ce spune multe. Nu spun că nu are un anume şarm şi probabil că se comportă frumos cînd are interes. În cazul ei avea tot interesul. Era vedetă tv, e foarte frumoasă şi el avea ocazia să apară în media. Pînă ce ea s-a încăpăţînat că vrea un copil, ceea ce pe el nu-l interesa. are unul cît să-i ducă numele, deci orgoliul lui de macho e satisfăcut. El avea în atenţie succes şi bani, iar cînd ea a renunţat la cariera din tv nu a mai prezentat interes pentru el.Şi-a găsit omul pe alta. Ce contează că e urîtă şi proastă de bubuie?!
Probabil o fi găsit pasiune la aia, Gabriela i-a oferit dragoste, dar el nu ştie ce e iubirea,. el cu posesia nu cu sentimentele. dezinteresate.
Eu zic că e bine că lucrurile au ieşit la lumină, Gabriela nu are de ce să-l regrete, doar să se întrebe ce-a fost cu ea de nu a văzut cine e şi să se bucure că a scăpat la vreme. E tînără. încă, frumoasă, despteaptă şi sensibilă şi va găsi pe cineva care s-o merite şi va avea sigur şi copil. Curaj, darga mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu