duminică, 24 august 2014

24 august

Presa română mă dezamăgeşte tot mai rău.
1. Nu au observat cevaa foarte important din trimiterile făcute de Adrian Năstase, în schimb au transformat în clişeu unele din zicerile sale, ignorînd esenţialul. Nu ştiu dacă au omis intenţionat un anumit lucru, de frică poate, ori chiar nu se pricep!
2. Comentariile asupra evenimentelor din Irak, deşi puţine, ignoră fie eşecul americanilor, fie politica aceea ticăloasă, pusă la cale în perioada interbelică de englezi, de a crea mereu revolte care să le dea pretext să intervină şi mai ales, favorizînd cînd pe unul cînd pe altul, să-şi vîndă armele. O parte din lumea occidentală a început să vorbească despre asta!
3. Continuăm să-i plîngem de milă Ucrainei, fără să ne întrebîm ce guvern e acela care, pentru interese politice lasă să moară oameni nevinovaţi, respingînd ajutoarele (dovedite unanitare), trimise de Rusia ? Să laşi oameni să moară din frică sau din răutate mi se pare scandalos! În vremea asta precupeaţa de Merkel a tratat cu prietenul ei Putin şi a decis că doar discuţiile pot detensiona situaţia. Ceea ce e foarte adevărat! Încă odată bravo pentru domnul Putin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu